4 Ημερήσιες Εκδρομές για τα Χριστούγεννα!

εκδρομές τα χριστούγεννα δημητσάνα

Εάν φέτος τα Χριστούγεννα, τα οικονομικά σου ή οι υποχρεώσεις σου δε σου επιτρέπουν να κάνεις κάποιο ταξίδι, τότε σου έχουμε τη λύση. Μπορείς, πολύ εύκολα, να ξεκλέψεις κάποια μέρα, για να πας μια ημερήσια εκδρομή με την αγαπημένη σου παρέα. Πίστεψε με, θα περάσεις εξίσου, καταπληκτικά. Δες, λοιπόν, 4 top ημερήσιες εκδρομές για τα Χριστούγεννα!

Πού να πας ημερήσιες εκδρομές τα Χριστούγεννα;

1. Ορεινή Κορινθία

ορεινή κορινθία ημερήσιες εκδρομές για τα Χριστούγεννα

Ένας υπέροχος προορισμός, για να πας μια ημερήσια εκδρομή τα Χριστούγεννα είναι η πασίγνωστη ορεινή Κορινθία. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία, να θαυμάσεις τα ορεινά χωριά, τις πεντακάθαρες λίμνες, αλλά και τη μαγική δάση. Εάν, δε, είσαι και λάτρης της φύσης, τότε θα ενθουσιαστείς με τα μαγικά μονοπάτια για πεζοπορία. Η αλήθεια είναι, πως χρειάζεται να την επισκεφθείς παραπάνω από μια φορά, για να ανακαλύψεις όλες τις ομορφιές της, αλλά μια ημερήσια εκδρομή, θα σε πείσει να ξανά πας!

Δες επίσης: 3 Top νησιά για Χριστούγεννα στην Ελλάδα!

2. Κέα

κέα τζιά

Εάν δεν το ήξερες, η Κέα, ή αλλιώς η Τζιά, το χειμώνα είναι γεμάτη στα πράσινα δέντρα και τοπία. Εκεί θα απολαύσεις τα κάστρα σε βενετσιάνικο στυλ, αλλά και την ηρεμία του τόπου. Τίποτα δεν μπορεί να σου ταράξει την ησυχία. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και περπάτησε στη Χώρα, ώστε να εξερευνήσεις όλα τα μέρη της.

Δες επίσης: 4 Υπέροχοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα!

3. Δημητσάνα

εκδρομές τα χριστούγεννα δημητσάνα

Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αρκαδίας και βρίσκεται μόνο 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα. Τα καλντερίμια και τα ξέφωτα με απίστευτη θέα τη φύση, είναι μόνο δύο από τα χαρακτηριστικά, που θα σε μαγέψουν σε αυτόν τον τόπο. Εκτός από αυτά, αξίζουν μια επίσκεψη και τα τοπικά ταβερνάκια, αλλά και τα cozy καφέ της περιοχής. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα ντόπια προϊόντα και εδέσματα της Δημητσάνας. Θα με θυμηθείς!

Δες επίσης: Οι 5 Καλύτεροι χριστουγεννιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα

4. Φενεός – Ημερήσιες Εκδρομές για τα Χριστούγεννα

Δες επίσης: 5 Καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί για ζευγάρια

φενεός ημερήσιες εκδρομές για τα Χριστούγεννα

Άλλο ένα μέρος της Ελλάδας, που αξίζει τα εύσημα και όχι μόνο. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες ημερήσιες εκδρομές για τα Χριστούγεννα και βρίσκεται 2 ώρες μακριά από την Αθήνα. Πίστεψε με, το τοπίο είναι απίστευτο. Όλα τα βουνά με τα καταπράσινα δάση και την τεχνητή, γαλάζια λίμνη Δόξα έχουν συμβάλλει στην ονομασία του μέρους ως “Η Ελβετία της Κορινθίας”. Να θυμηθείς να κάνεις μια (ή περισσότερες) στάση στα παραδοσιακά καφενεία του τόπου.

No posts to display