5 Ρομαντικά νησιά για διακοπές με το ταίρι σου!

Ύδρα λιμάνι καραβάκια

Μπορεί να σου φαίνεται ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να κανονίσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται οργάνωση. Έτσι, αν πρόκειται να πας διακοπές με το ταίρι σου αυτό που πιθανό να ψάχνεις είναι ένα ή περισσότερα ρομαντικά νησιά που θα φιλοξενήσουν τον έρωτα σας.

Πράγματι, αν σκοπεύεις να κάνεις διακοπές με το αγόρι ή το κορίτσι σου αυτά που αναζητάς από το νησί είναι διαφορετικά από το αν πήγαινες διακοπές με παρέα. Γι’ αυτό υπάρχουν μερικά ζευγαρονήσια ιδανικά για εσάς. Ανακάλυψε 5 ρομαντικά νησιά για διακοπές με το ταίρι σου!

5 Υπέροχα νησιά που ενδείκνυνται για ζευγάρια!

 

1. Σαντορίνη

Σαντορίνη ηλιοβασίλεμα ρομαντικά νησιά

Μιλώντας για νησιά για ζευγάρια δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε πρώτα στη Σαντορίνη! Η Σαντορίνη είναι το κατεξοχήν ζευγαρονήσι το οποίο θα σας χαρίσει υπέροχες ρομαντικές στιγμές. Οι βόλτες στα γραφικά καλντερίμια, η υπέροχη θέα και φυσικά το αξεπέραστο ηλιοβασίλεμα του νησιού είναι ότι πρέπει για να τα επισκεφθείς με το άλλο σου μισό. Αν δε θέλεις να σας χαλάσει το ρομαντισμό ο πολύς κόσμος τότε είναι καλύτερα να αποφύγετε να επισκεφθείτε το νησί τους μήνες που ο τουρισμός είναι στο peak. Για παράδειγμα, ο Σεπτέμβριος είναι ένας ιδανικός μήνας για τη Σαντορίνη.

2. Μήλος

Σαρακήνικο παραλία Μήλος

Η Μήλος είναι κι αυτή ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά για ζευγάρια κι όχι άδικα! Η Μήλος είναι κι αυτή γραφική με απαράμιλλη φυσική ομορφιά αλλά διαθέτει κι ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα: τις μοναδικές παραλίες της! Παραλίες όπως το Σαρακήνικο, το Κλέφτικο και το Τσιγκράδο είναι must! Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Κάστρο της Πλάκας και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα!

Δες επίσης: 7 Top ελληνικά νησιά για καλοκαιρινές διακοπές!

3. Αμοργός

Αμοργός εκκλησία βράχος

Η Αμοργός είναι ένα νησί των Κυκλάδων με αέρα πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα! Οι υπέροχες παραλίες, τα νόστιμα φαγητά και η πανέμορφη Χώρα (που είναι ίσως η ωραιότερη Χώρα από όλες τις Κυκλάδες) θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου που θα σας δέσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά. Γενικά, η ατμόσφαιρα της Αμοργού είναι ιδιαίτερη και θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε μόνο οι δυο σας επάνω στο νησί!

Δες επίσης: 5 Κορυφαία ελληνικά νησιά για camping το καλοκαίρι!

4. Ύδρα

Ύδρα λιμάνι καραβάκια

Η Ύδρα είναι ένα εύκολα προσβάσιμο νησί καθώς είναι πολύ κοντά στην Αθήνα. Έτσι, ενδείκνυται για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο (ή και περισσότερο) με το ταίρι σου. Εκεί θα αποσυνδεθείτε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα απολαύσετε ο ένας τον άλλο. Το τοπίο είναι πανέμορφο και το φυσικό κάλλος του νησιού μεγάλο. Ακόμα, μιας που είναι ένα μικρό νησί δε θα τρέχετε να προλάβετε τα πάντα αλλά θα έχετε χρόνο να διαθέσετε στη σχέση σας.

Δες επίσης: Τα 5 πιο οικονομικά ελληνικά νησιά για διακοπές!

5. Σίφνος

Σίφνος εκκλησάκια Επτά Μάρτυρες ρομαντικά νησιά

Η Σίφνος είναι ένα επιβλητικό και ταυτόχρονα απλό νησί. Γι’ αυτό είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές με τον/τη σύντροφό σου. Αυτό που σίγουρα θα σας αρέσει είναι το υπέροχο φαγητό αλλά και η ηρεμία του νησιού που θα σας φέρει πιο κοντά. Ακόμα, στη Σίφνο θα παρατηρήσετε πολλούς γραφικούς κόλπους με υπέροχα νερά, καθώς και πανέμορφα εκκλησάκια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εκκλησάκι των Επτά Μαρτύρων στο Κάστρο της Σίφνου.

No posts to display