4 Προορισμοί για διακοπές στις αρχές φθινοπώρου!

Κέρκυρα διακοπές αρχές φθινοπώρου

Μπορεί στο άκουσμα ότι έχεις άδεια το Σεπτέμβριο να μην πετάς από τη χαρά σου αλλά όσοι ξέρουν γνωρίζουν καλύτερα ότι οι καλύτερες διακοπές γίνονται στις αρχές του φθινοπώρου! Είναι αλήθεια ότι το φθινόπωρο στη χώρα μας είναι ζεστό, χωρίς όμως τις ακρότητες του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να μπορείς άνετα να κάνεις διακοπές ακόμα και σε παραθαλάσσια μέρη!

Αν λοιπόν κι εσύ ανήκεις σε αυτούς που περιμένουν το Σεπτέμβριο για τις εξορμήσεις σου τότε να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό, αφού υπάρχουν πολλά μέρη στην Ελλάδα που ενδείκνυνται για διακοπές αυτή την εποχή. Ανακάλυψε λοιπόν 4 προορισμούς για διακοπές στις αρχές φθινοπώρου!

4 Μέρη για εξορμήσεις το Σεπτέμβριο!

1. Σαντορίνη

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένα πραγματικά πανέμορφο νησί, με υπέροχα τοπία που όλοι πρέπει να επισκεφθούν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Ωστόσο, αν την επισκεφθείς τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, το πιο πιθανό είναι να μην την απολαύσεις τόσο. Οι ορδές κόσμου που παρατάσσονται για να βγάλουν μια φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα το καθιστούν αδύνατο για εσένα να χαρείς το πανέμορφο σκηνικό. Με το να επισκεφθείς τη Σαντορίνη στις αρχές φθινοπώρου σίγουρα θα γλιτώσεις το συνωστισμό. Έτσι, θα την απολαύσεις στο έπακρο!

Δες επίσης: 5 Ιδανικά νησιά για να πας διακοπές τον Σεπτέμβρη!

2. Κέρκυρα

Κέρκυρα διακοπές αρχές φθινοπώρου

Η Κέρκυρα είναι ένα μεγάλο νησί με αρχοντική ομορφιά και πολλές δραστηριότητες. Αν την επισκεφθείς το καλοκαίρι, όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, είναι πιθανό να μην καταφέρεις να δεις τα αξιοθέατα λόγω της ζέστης. Ο καιρός στις αρχές φθινοπώρου είναι ιδανικός για μπάνια (να κολυμπήσεις οπωσδήποτε στο Canal d’ Amour, στην Παλαιοκαστρίτσα και στη Γλυφάδα), όσο και για επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα αξιοθέατα, όπως το ανάκτορο του Αχιλλείου και το Μον Ρεπό.

3. Μύκονος

Χώρα Μυκόνου

Η Μύκονος ανήκει στην κατηγορία της Σαντορίνης: ένα πανέμορφο νησί που λόγω του πολύ κόσμου συχνά είναι δύσκολο να το γνωρίσεις. Αν λοιπόν δεν είσαι μεγάλος φαν του clubbing τότε μπορείς άνετα να επισκεφθείς τη Μύκονο το Σεπτέμβριο. Τότε τα μελτέμια θα έχουν χαλαρώσει επομένως το μπάνιο στις παραλίες θα είναι πιο εύκολο. Επιπλέον, θα περπατάς στα στενά της Χώρας με άνεση και είναι πολύ πιθανό οι τιμές να είναι πιο χαμηλές.

Δες επίσης: 4 Προορισμοί στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος!

4. Όλυμπος

Όλυμπος διακοπές αρχές φθινοπώρου

Αν αγαπάς τη φύση και την πεζοπορία μια εκδρομή στον Όλυμπο επιβάλλεται! Και ο καλύτερος μήνας για μια τέτοια εξόρμηση είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος. Δύο μέρες είναι μια χαρά για μια τέτοια εκδρομή, δεδομένου ότι ένα βράδυ θα το περάσεις στο καταφύγιο ώστε να φτάσεις στην κορυφή την επόμενη ημέρα.

No posts to display