4 Νησιά που πρέπει να επισκεφθείς αν είσαι φοιτητής!

Ίος

Αν είσαι φοιτητής τότε αυτή την περίοδο χαλαρώνεις μέχρι την επόμενη εξεταστική και την έναρξη του εξαμήνου. Σίγουρα λοιπόν θα αναζητάς ένα ή περισσότερα νησιά για να περάσεις τις διακοπές σου. Και μπορεί οι επιλογές σε νησιά να είναι άπειρες, αλλά υπάρχουν ορισμένα που τα εκτιμάς περισσότερο αν τα επισκεφθείς όντας φοιτητής.

Πράγματι, ενώ κάθε νησί έχει την ομορφιά του, υπάρχουν μερικά που ταιριάζουν περισσότερο στη φοιτητική φάση που βρίσκεσαι. Ανακάλυψε λοιπόν 4 νησιά που πρέπει να επισκεφθείς αν είσαι φοιτητής!

4 Νησιά ιδανικά για φοιτητές!

Βρες τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήριά εδώ!

1. Πάρος

Πάρος λιμάνι νησιά φοιτητές

Αν δεν έχεις επισκεφθεί μέχρι τώρα την Πάρο τότε σίγουρα θα αποτέλεσε μια από τις πρώτες σκέψεις σου όταν έψαχνες προορισμό. Η Πάρος είναι ένα πανέμορφο, κλασικό κυκλαδίτικο νησί που η νεολαία λατρεύει για τις επιλογές σε διασκέδαση που της προσφέρει. Η Παροικιά το βράδυ προσελκύει πολλούς επισκέπτες και σφύζει από ζωή. Φυσικά, οι παραλίες της Πάρου είναι αξιόλογες, με τις Κολυμπήθρες, την Πούντα και το Φάραγγα να ξεχωρίζουν.

Δες επίσης: 5 Νησιά για διακοπές αν είσαι single!

2. Κουφονήσια

Κουφονήσια μάτι του διαβόλου

Τα Κουφονήσια είναι ένας εναλλακτικός προορισμός που ξεχωρίζει για την χαλάρωση που προσφέρει και για τα μοναδικά τοπία. Ενώ υπάρχουν μερικά καταλύματα για να μείνεις στο Πάνω Κουφονήσι, πολλοί προτιμούν το camping ώστε να ζήσουν στο τέρμα την εμπειρία. Οι παραλίες είναι ανοργάνωτες αλλά η ομορφιά τους είναι μοναδική. Αυτές που θα σε εντυπωσιάσουν σίγουρα είναι το Γάλα, η Πισίνα και το Πορί. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του νησιού είναι ότι δε χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να μετακινηθείς, γεγονός που ρίχνει αρκετά το κόστος της εκδρομής.

Δες επίσης: 4 Συνδυασμοί νησιών για διακοπές με ιστιοπλοϊκό!

3. Σκιάθος

Σκιάθος Λαλάρια νησιά φοιτητές

Αν δεν έχεις επισκεφθεί τη Σκιάθο όταν τελείωσες το Λύκειο τότε το φετινό καλοκαίρι πρέπει να τη βάλεις οπωσδήποτε στο πρόγραμμα. Η Σκιάθος είναι ένα νησί που η νεολαία αγαπάει για πολλούς λόγους. Αρχικά, είναι εύκολα προσβάσιμο, ειδικά αν πας από Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι τιμές για διαμονή και φαγητό είναι προσιτές, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις Κυκλάδες. Ακόμα, ορισμένες παραλίες, όπως τα Λαλάρια είναι πανέμορφες. Το πιο σημαντικό ίσως πλεονέκτημα όμως είναι η έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού, με τις πολλές επιλογές στη διασκέδαση που όλοι οι νέοι αγαπούν!

Δες επίσης: 5 Ανερχόμενα νησιά για το φετινό καλοκαίρι!

4. Ίος

Ίος

Βρες τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήριά εδώ!

Μπορεί η Ίος να είναι ένα πανέμορφο νησί αλλά οι νέοι την λατρεύουν για την αξεπέραστη νυχτερινή ζωή της. Αν λοιπόν αποφασίσετε να επισκεφθείτε την Ίο φέτος το καλοκαίρι να είστε προετοιμασμένοι για ολοήμερη διασκέδαση! Το party ξεκινά από το beach bar και τελειώνει τις πρώτες πρωινές ώρες. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιδοθείς σε θαλάσσια σπορ αν είσαι οπαδός, μιας και σε πολλές παραλίες θα έχεις αυτή τη δυνατότητα.

No posts to display