4 Καλοκαιρινοί ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα

Καλοκαιρινοί ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα

Αναζητάς τις ιδανικές διακοπές με το ταίρι σου, και δεν ξέρεις ποιοι είναι οι καλύτεροι καλοκαιρινοί ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα; Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχουν κάποια μέρη που ενδεικνύονται για ταξίδι με το έτερο ήμισυ, καθώς και κάποια μέρη που είναι πιο ταιριαστά για να ταξιδέψεις με τους φίλους σου. Είτε αναζητάς κάποιο νησί, είτε θέλεις να πας στη Χαλκιδική, είτε σε όποιο άλλο μέρος στην Ελλάδα, υπάρχουν παντού εναλλακτικές για να διαλέξεις. Παρακάτω θα βρεις 4 μόνο από τις πολλές προτάσεις για καλοκαιρινούς ρομαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα, για να διαλέξεις.

4 Καλοκαιρινοί προορισμοί για ζευγάρια

1. Σαντορίνη

Σαντορίνη ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια Σαντορίνη ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια

Η λίστα αυτή, δε θα μπορούσε να ξεκινάει με κάτι άλλο, πέρα από τη Σαντορίνη. Η Σαντορίνη είναι ένας προορισμός που είναι πόλος έλξης για τουρίστες από όλο τον κόσμο. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο που αρκετοί τουρίστες επιλέγουν να παντρευτούν στο συγκεκριμένο νησί. Είναι ένα νησί, πολύ γραφικό, που σε όλο τον κόσμο μιλούν για το ηλιοβασίλεμα που αντικρίζεις από εκεί. Σίγουρα, είναι ένα νησί που έχει πάρα πολύ κόσμο, και ίσως αυτό χαλάει λίγο το ρομαντισμό. Παρόλα αυτά, μπορείτε να διαλέξετε να πάτε πολύ αρχές καλοκαιριού, ή τέλη αυτού και να απολαύσετε περισσότερο την εμπειρία σας στο νησί.

Δείτε επίσης: 5 Πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σαντορίνη

2. Πάργα

Πάργα ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια Πάργα ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια

Η Πάργα, είναι μια υπέροχη επιλογή για διακοπές με το ζευγάρι σου. Όπως δείχνουν και οι παραπάνω φωτογραφίες, η Πάργα είναι πραγματικά πανέμορφη. Είναι πολύ γραφική, και μοιάζει με νησί. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα κρουαζιέρας από την Πάργα στους Παξούς, που είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ταυτόχρονα, η Πάργα έχει και ένα ακόμη πολύ μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο είναι ότι μπορείς να πας με το αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: 4 Προορισμοί στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος!

3. Φολέγανδρος

Φολέγανδρος προορισμοί αν έχεις σχέση Φολέγανδρος προορισμοί αν έχεις σχέση

Η Φολέγανδρος, είναι ακόμη ένα νησί των Κυκλάδων που έχει θέση σε αυτή τη λίστα. Και θα ήταν σίγουρα μια παράλειψη αν δεν είχε. Τα άσπρα σπιτάκια και τα καταγάλανα νερά, συνθέτουν ένα πολύ ρομαντικό τοπίο το οποίο σίγουρα θα θέλατε να επισκεφθείτε με το ζευγάρι σας. Η Φολέγανδρος, δεν είναι και ένα νησί στο οποίο υπάρχουν πιο λίγοι  τουρίστες, συγκριτικά με τα υπόλοιπα πιο γνωστά νησιά των Κυκλάδων, οπότε είναι ένα ακόμη θετικό για εσάς που θέλετε να την επισκεφθείτε.

4. Αστυπάλαια

Αστυπάλαια ρομαντικοί προορισμοί Ελλάδα Αστυπάλαια προορισμοί για ζευγάρια

Κλείνουμε τη λίστα και με μια εκπροσώπηση από τα Δωδεκάνησα. Η Αστυπάλαια, είναι ίσως ένα νησί που δε θα σας ερχόταν πρώτο στο μυαλό όταν αναφέρουμε ρομαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Ωστόσο, αξίζει μια αναφορά. Στο χάρτη, η μορφή της Αστυπάλαιας είναι όμοια με μιας πεταλούδας. Παρόλο που είναι στα Δωδεκάνησα, πνέει αέρας Κυκλάδων, μιας και υπάρχουν παντού λευκά σπίτια. Η ρομαντική ατμόσφαιρα πνέει σε όλο το νησί. Το τόσο όμορφο τοπίο, που δείχνουν και οι παραπάνω φωτογραφίες, συμπληρώνουν οι όμορφες παραλίες και το καλό φαγητό. 

Δείτε επίσης: 7 Ήσυχα νησιά για ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές!

Η λίστα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο μεγάλη. Οι καλοκαιρινοί ρομαντικοί προορισμοί στην Ελλάδα είναι πολλοί. Ειδικότερα στις Κυκλάδες, υπάρχουν πάρα πολλοί προορισμοί για ζευγάρια. Σίγουρα, αποτελούν μια τέλεια εναλλακτική για εσάς που θέλετε να μοιραστείτε μερικές ρομαντικές στιγμές σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με το ταίρι σας. Και φυσικά, πολλά νησιά αλλά και χερσαία μέρη ακόμη.

No posts to display