5 Ιδανικά νησιά για να πας διακοπές τον Σεπτέμβρη!

σύρος

Ο Σεπτέμβρης είναι πολύ καλός μήνας για διακοπές. Η θάλασσα είναι ζεστή, ο κόσμος στα νησιά λιγοστεύει και οι τιμές στα καταλύματα και τα εισητήρια μειώνονται. Ειδικά εάν ενδιαφέρεσαι για ήρεμες διακοπές, τότε ένα ταξίδι σε ελληνικό νησί τον Σεπτέμβρη είναι ότι πρέπει.

Ποια όμως είναι τα καλύτερα νησιά για να ταξιδέψεις τον μήνα Σεπτέμβρη; Παρακάτω θα σου δείξουμε τα top 5 για φέτος το καλοκαίρι!

Υπέροχοι προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Σεπτέμβρη!

Βρες τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήριά εδώ!

1. Σύρος!

σύρος

Η αρχοντική Σύρος θα σε μαγέψει τον Σεπτέμβρη. Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων και τον Σεπτέμβριο μήνα είναι ευκαιρία να απολαύσεις με ηρεμία τη μοναδική αυτή ομορφιά της. Επιπλέον, τον Σεμπτέμβρη διοργανώνονται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που δε θέλεις να χάσεις!

Δες επίσης: 4 Προορισμοί για καλοκαιρινές διακοπές χωρίς πλοίο!

2. Μύκονος!

μύκονος

Η Μύκονος είναι εξαιρετική για να πας τον Σεπτέμβρη. Μόνο τότε μπορείς να απολαύσεις το νησί σε φυσιολογικές τιμές και μακριά από τη πολυκοσμία που επικρατεί τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο. Η Μύκονος είναι πολύ διαφορετική τον Σεπμτέμβρη, καμία σχέση με αυτό που έχεις στο μυαλό σου για το συγκεκριμένο νησί. Θα μπορείς να απολαύσεις όλες τις υπηρεσίες του νησιού σε πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς!

Δες επίσης: 5 Νησιά για διακοπές αν είσαι single!

3. Νάξος – διακοπές τον Σεπτέμβρη!

νάξος

Η Νάξος ανεβαίνει ολοένα και πιο πάνω στις προτιμήσεις των τουριστών τα τελυταία χρόνια. Και αυτό ισχύει τόσο για τους έλληνες όσο και για τους ξένους. Εάν θες να απολαύσεις το νησί στο έπακρο, επισκέψου το τον Σεπτέμβρη. Ειδικά αν ψάξεις για studios αντί για ξενοδοχείο, η διαμονή στην Νάξο θα σου βγει πολύ οικονομική!

Δες επίσης: 4 Συνδυασμοί νησιών για διακοπές με ιστιοπλοϊκό!

4. Ρόδος!

ρόδος

Βρες τα πιο φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήριά εδώ!

Η Ρόδος θα σου εξασφαλίσει τις ονειρεμένες διακοπές που επιθυμείς για τον Σεπτέμβρη. Οι έμπειροι ταξιδιώτες γνωρίζουν πως ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για να την απολαύσεις στο έπακρο. Τον μήνα αυτό μάλιστα ξεκινάνε φανταστικά φεστιβάλ και events με θέατρο, χορό και μουσική!

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα νησιά για οικογενειακές διακοπές!

5. Τήνος – νησιά για να πας τον Σεπτέμβρη!

τήνος

Δες επίσης: 5 Νησιά για διακοπές με την παρέα σου!

Η Τήνος είναι ακόμα καλύτερη τον Σεπτέμβρη από ότι είναι τους υπόλοιπους καλοκαιρινούς μήνες. Τα μελτέμια που ταλαιπωρούν τη Τήνο συνήθως αποχωρούν με το που μπει ο Σεπτέμβρης οπότε θα απολαύσεις πολύ περισσότερο τις παραλίες του νησιού!

No posts to display