4 Εξορμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Τζια παραλία

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η επόμενη αργία και την περιμένουμε με ανυπομονησία! Γιατί λοιπόν δεν ξεκινάς να οργανώνεις μια εκδρομή από τώρα για εκείνες τις ημέρες; Και επειδή οι μέρες είναι μετρημένες πρέπει να κάνεις έξυπνα την επιλογή σου και να βρεις τα σωστά μέρη για εξορμήσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πράγματι, χρειάζεσαι επιλογές που να είναι σχετικά κοντινές και να είναι εύκολο να τις γυρίσεις μέσα σε τρεις ημέρες. Είτε λοιπόν ξεκινάς την εκδρομή σου από την Αθήνα είτε από τη Θεσσαλονίκη δες 4 εξορμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Εύκολες εκδρομές για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

 

1. Αμμουλιανή

νησί Αμμουλιανή παραλία

Η Αμμουλιανή είναι ένα μικρό νησί στον κόλπο του Αγίου Όρους που για τους Θεσσαλονικείς είναι πολύ εύκολο να επισκεφθούν. Δε χρειάζεσαι πολλές ημέρες για να το γυρίσεις γι΄αυτό και η εκδρομή σου θα είναι ιδιαίτερα χαλαρή. Για να φτάσεις θα πάρεις φέρι από την Τρυπητή και μέσα σε 15 λεπτά θα είσαι εκεί! Αυτό που θα ευχαριστηθείς ιδιαίτερα είναι τα καταγάλανα νερά και την υπέροχη αμμουδιά. Αν είσαι λάτρης λοιπόν της θάλασσας βρήκες πού θα περάσεις το τριήμερο σου!

Δες επίσης: Τα 7 δημοφιλέστερα νησιά της Ελλάδας!

2. Πήλιο

παραλία Μυλοπόταμος Πήλιο εξορμήσεις Αγίου Πνεύματος

Το Πήλιο είναι ένα μέρος για όλες τις εποχές, ανάλογα ποια χωριά επιλέξεις να επισκεφθείς! Μιας που του Αγίου Πνεύματος ο καιρός ενδείκνυται για μπάνια μπορείς να επισκεφθείς τις ακτές του Πηλίου. Είναι μια εκδρομή που γίνεται λίγο πιο εύκολα αν ξεκινάς από τη Θεσσαλονίκη αλλά η απόσταση δεν είναι αποτρεπτική ακόμα κι αν έρχεσαι από την Αθήνα. Ξεχωρίζουν οι παραλίες που βρίσκονται από τη μεριά του Αιγαίου, όπως ο Άγιος Ιωάννης, η Φακίστρα, η Νταμούχαρη και ο Μυλοπόταμος που θα σε μαγέψουν με τα νερά τους. Σε γενικές γραμμές, το Πήλιο έχει μια αρχοντιά που δύσκολα να μην αρέσει σε κάποιον!

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα νησιά για οικογενειακές διακοπές!

3. Αγκίστρι

νησί Αγκίστρι παραλία εξορμήσεις Αγίου Πνεύματος

Αν η βάση σου είναι η Αθήνα ή κάποια κοντινή περιοχή σε αυτή τότε τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι μια εύκολη επιλογή. Το Αγκίστρι είναι ένα όμορφο νησάκι που είναι πολύ εύκολο να το γυρίσεις μέσα σε τρεις μέρες χωρίς να ξεθεωθείς. Το καταπράσινο αυτό νησί βρίσκεται μόλις μια ώρα από τον Πειραιά και ενδείκνυται για χαλάρωση, για μπάνια σε καταγάλανα νερά αλλά και για ποδηλατάδα!

Δες επίσης: Τα 5 πιο οικονομικά ελληνικά νησιά για διακοπές!

4. Τζια

Τζια παραλία

Η Τζια είναι το πιο κοντινό νησί των Κυκλάδων στην Αθήνα και η πρόσβαση σε αυτή είναι ιδιαίτερα εύκολη. Απέχει γύρω στη μια ώρα από το Λαύριο και είναι ότι πρέπει για μια τριήμερη απόδραση. Φυσικά οι παραλίες είναι πολύ όμορφες αλλά και η Χώρα της Κέας, η Ιουλίδα αξίζει να περιπλανηθείς και να περάσεις όμορφες στιγμές. Ακόμα, σίγουρα θα ευχαριστηθείς καλό φαγητό αλλά και ξεκούραση για να γεμίσεις μπαταρίες το τριήμερο!

No posts to display