4 Δραστηριότητες στην Πάργα που αξίζουν

Δραστηριότητες στην Πάργα

Προγραμματίζεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και ψάχνεις ένα μέρος να πας με το αμάξι σου, στο οποίο θα μπορείς να κάνεις τα μπάνια σου και να μοιάζει και λίγο σαν νησί; Τότε το μέρος που ψάχνεις, είναι η Πάργα. Η Πάργα, είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη στην Πρέβεζα. Ένα μέρος, στο οποίο μπορείτε να κάνετε πραγματικά ονειρεμένες διακοπές. Αν την επισκεφτείτε, θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα πολύ γραφικό τοπίο όμως τα ωραία δεν τελειώνουν εκεί. Στο άρθρο αυτό θα δείτε 4 δραστηριότητες στην Πάργα, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν!

Δείτε επίσης: 4 Προορισμοί για καλοκαιρινές διακοπές χωρίς πλοίο!

Τι μπορείς να κάνεις στην Πάργα!

 

1.Κάστρο της Πάργας

Κάστρο της Πάργας

Το κάστρο της Πάργας, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα στην Πάργα. Φυσικά, δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να το βρείτε, μιας και είναι στην κορυφή και έχει θέα σε όλη την πόλη. Αξιοσημείωτη είναι και η ιστορία του συγκεκριμένου κάστρου, μιας και ήταν η μοναδική προστασία για τους Σουλιώτες εναντίον του Αλή Πασά. Εκεί πήγαιναν οι Σουλιώτες για εφοδιασμό. Επίσης, είναι ένα τέλειο μέρος για τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες.

2.Καραβάκι για Παξούς

Δραστηριότητες στην πάργα καραβάκι παξοί Δραστηριότητες στην Πάργα καραβάκι Παξοί

Μια από τις δραστηριότητες στην Πάργα που πρέπει να κάνετε, είναι να πάρετε το καραβάκι και να κάνετε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στους Παξούς. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ημερήσιες κρουαζιέρες οι οποίες θα σας μεταφέρουν στους Παξούς, τους Αντίπαξους και τις περίφημες γαλάζιες σπηλιές. Εκεί, θα συναντήσετε τοπία που πραγματικά θα σας μαγέψουν και κρυστάλλινα νερά που θα σας προκαλούν να βουτήξετε. Αδιαμφισβήτητα, είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσετε.

Δείτε επίσης: 4 Παραλίες στα Επτάνησα που πρέπει να επισκεφθείς!

3. Αχέροντας Ποταμός

Δραστηριότητες στην Πάργα Αχέροντας Δραστηριότητες στην Πάργα Αχέροντας

Ο Αχέροντας Ποταμός, σίγουρα πρέπει να είναι μια από τις δραστηριότητες που αξίζει να κάνετε στην Πάργα.Φυσικά, οι παραπάνω εικόνες, μιλούν από μόνες τους. Είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, που θα σας μαγέψει. Τα νερά είναι πεντακάθαρα, και καθώς θα διασχίζετε τον ποταμό θα έχετε γύρω σας θεόρατους βράχους που προκαλούν δέος. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κάποιες δραστηριότητες στον Αχέροντα, όπως για παράδειγμα, ιππασία, κανό ή ράφτινγκ. Bonus πληροφορία, οι παντόφλες που φοράτε μπορεί να σας δυσκολέψουν.

Παραλία Βάλτος

Παραλία Βάλτος Πάργα Παραλία Βάλτος Πάργα

Είναι δυνατόν καλοκαιρινές διακοπές χωρίς όμορφες παραλίες; Μάλλον όχι! Για το λόγο αυτό, στην παραπάνω λίστα δε θα μπορούσε να λείπει και μια παραλία. Συγκεκριμένα, η Παραλία Βάλτος είναι η μεγαλύτερη παραλία της Πάργας και συγκεντρώνει πλήθος τουριστών κάθε ημέρα. Ακόμη, έχει εύκολη πρόσβαση, έχει χώρο για parking, έχει πολλά μαγαζιά στη σειρά και πληθώρα από ξαπλώστρες για να κάτσετε. Οι τιμές είναι λογικές, και τα νερά καθαρά, άρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για το μπάνιο σας. Τι άλλο να ζητήσουμε από μια παραλία;

Αν οι παραπάνω δραστηριότητες σας φάνηκαν δελεαστικές, τότε μπορεί αυτό το καλοκαίρι να είναι η ευκαιρία σας να επισκεφθείτε την Πάργα.Είναι ένας προορισμός που μπορείτε να πάτε πολύ εύκολα, και να περάσετε μερικές ημέρες σε ένα πολύ όμορφο, γραφικό μέρος που μοιάζει με ελληνικό νησί. Μέσα σε όλα, μην ξεχάσετε και τις βόλτες που θα κάνετε στα πανέμορφα σοκάκια της Πάργας, που θα σας μαγέψουν. Μην αργείτε, οι διακοπές σας στην Πάργα σας περιμένουν!

 

No posts to display