4 Διαδρομές στην Πελοπόννησο για αξέχαστα Roadtrips!

διαδρομές στην Πελοπόννησο Σπάρτη-Λεωνίδιο

Η Πελοπόννησος έχει τόσα πολλά και όμορφα μέρη, που χρειάζεται πολύς χρόνος, για να τα ανακαλύψεις όλες τις κρυφές ομορφιές της. Είναι ιδανικός προορισμός της Ελλάδας για ανθρώπους όλων των γούστων, καθώς συνδυάζει βουνό, θάλασσα, γραφικά χωριά, μαγικές παραλίες, αλλά και πλούσια φύση. Εάν, λοιπόν, σου αρέσει να εξερευνάς νέα μέρη, τότε πιθανότατα σου αρέσουν και οι διαδρομές με αυτοκίνητο. Δες, παρακάτω, 4 διαδρομές στην Πελοπόννησο για μοναδικά roadtrips, που δε θα ξεχάσεις ποτέ!

Διαδρομές στην Πελοπόννησο για μαγικά Roadtrips!

1. Σπάρτη-Λεωνίδιο

διαδρομές στην Πελοπόννησο Σπάρτη-Λεωνίδιο

Πρόκειται για μια μαγευτική διαδρομή, που περνάς μέσα από τις καταπράσινες και ανθισμένες πλαγιές του Πάρνωνα. Ενδιάμεσα θα συναντήσεις τα χωριά Κοσμάς και το αξιοθέατο Μονή Ελώνης. Συνεχίζοντας, θα καταλήξεις στο παραθαλάσσιο Λεωνίδιο με το γραφικό χωριουδάκι του Πούλιθρα.

Δες επίσης: Όμορφες διαδρομές σε φαράγγια στην Ελλάδα

2. Κορώνη-Κυπαρισσία

διαδρομή Κορώνη- Κυπαρισσία

Σε αυτή τη διαδρομή, δε θα απολαύσεις μόνο φύση και δέντρα, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας. Μπορείς να κάνεις μερικές στάσεις, ώστε να βγάλεις φωτογραφίες ή να ξεκουραστείς βλέποντας το υπέροχο τοπίο στη διαδρομή Κορώνη-Κυπαρισσία.

Δες επίσης: 4 Χειμερινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα

3. Νεμέα-Χωριά του Λάδωνα

Νεμέα προς χωριά Λάδωνα

Στη συγκεκριμένη διαδρομή, θα σου προτείναμε να ξεκινήσεις από τον αρχαιολογικό χώρο Νεμέας και να συνεχίσεις προς την Ορεινή Κορινθία. Εάν την πετύχεις, δε, και άδεια χωρίς τουρίστες και εξερευνητές, τότε ακόμα καλύτερα. Μπορείς να κάνεις στάση στις όχθες των λιμνών Στυμφάλια και Δόξα και στο τέλος να επισκεφθείς τα γραφικά χωριά του Λάδωνα, που είναι η Δάφνη, η Κοντοβάζαινα και η Δήμητρα.

Δες επίσης: Ημερήσια Εκδρομή στη Λίμνη Κερκίνη!

4. Τρίπολη-Αρχαία Ολυμπία

Δες επίσης: Ημερήσιες εκδρομές από τη Θεσσαλονίκη

διαδρομές στην Πελοπόννησο τρίπολη- αρχαία Ολυμπία

Πρόκειται για τους πιο εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα. Σε αυτή τη διαδρομή, θα συναντήσεις κάποια από τα ωραιότερα χωριά στην Ορεινή Αρκαδία, απολαμβάνοντας τα τεράστια λιβάδια με όμορφα λουλούδια και τις ανθισμένες πλαγιές του Μαινάλου.

No posts to display