4 Χρήσιμες Συμβουλές για Camping

φορητό γκριλ για campingk

Εάν είσαι λάτρης του camping, τότε λογικά, θα ετοιμάζεις ήδη την επόμενη εξόρμηση για το καλοκαίρι. Όμως, καμιά φορά, μπορεί να γίνει κουραστικό αυτό το είδος διακοπών, καθώς πρέπει να τα σκεφτείς όλα μόνος σου. Για αυτό, εμείς παρακάτω, θα δώσουμε συμβουλές για camping, ώστε να είσαι πάντα προετοιμασμένος και να απολαύσεις, ακόμα παραπάνω, τις διακοπές σου!

Tips και συμβουλές για camping!

1. Θήκη για ποτήρι

συμβουλές για camping

Είναι γνωστό πως τις μέρες του κάμπινγκ, ειδικότερα στην Ελλάδα, είσαι όλη μέρα με ένα ποτήρι στο χέρι. Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές, που από μια κίνηση χύθηκαν όλα. Για αυτό, μια καλή λύση, για να μην αγχώνεσαι για πεσμένα ποτήρια είναι μια ποτηροθήκη στο μπράτσο της καρέκλας. Κάνε μια τρύπα στο σημείο, που το θες και βάλε μερικούς ιμάντες ή ένα διχτάκι από κάτω για να στηρίζεται. Έτσι, δε θα έχεις ξανά ατυχήματα.

Δες επίσης: 5 Top νησιά για camping στην Ελλάδα

2. Πάρε μαζί σου ένα πολυεργαλείο

πολυεργαλείο για κάμπινγκ

Σίγουρα, θα έχουν υπάρξει φορές, που θα ήθελες να φτιάξεις κάτι, αλλά δεν είχες τα απαραίτητα εργαλεία. Για αυτό το λόγο, σου προτείνουμε να πάρεις μαζί σου ένα πτυσσόμενο πολυεργαλείο. Επίσης, είναι πολύ ελαφρύ, οπότε δε θα σε βαραίνει. Θα σου λύσει, σίγουρα, τα χέρια στην επόμενη δουλειά που θα έχεις να κάνεις.

Δες επίσης: 5 Κορυφαία ελληνικά νησιά για camping το καλοκαίρι!

3. Επαναφορτιζόμενο φανάρι

επαναφορτιζόμενο φανάρι led

Τα φορητά φανάρια, σίγουρα, θα σε διευκολύνει στις βραδινές σου βόλτες ή όταν κάθεσαι έξω και τρως. Για αυτό, καλύτερα να προμηθευτείς ένα επαναφορτιζόμενο φανάρι LED, το οποίο διαρκεί αρκετές ώρες και θα σε βοηθήσει πολύ. Μπορείς, επίσης, να το τοποθετήσεις μέσα στη σκηνή, εάν θες φως όταν κοιμάσαι.

Δες επίσης: 5 Όμορφα ελληνικά νησιά που μαζεύουν λίγο κόσμο!

4. Φορητό Grill

συμβουλές για camping

Δες επίσης: 4 Νησιά που πρέπει να επισκεφθείς αν είσαι φοιτητής!

Υπάρχουν πολλές ψησταριές, που είναι μικρές σε μέγεθος και ιδανικές για τα τις μεταφέρεις. Ένα τέτοιο grill, θα σου λύσει τα χέρια στο κάμπινγκ και γενικότερα, σε εκδρομές, καθώς δε θα χρειάζεται να ψάχνεις, συνεχώς, μέρη για φαγητό.

No posts to display